25 Aprilie 2014
 Despre noi  Informatii  Terapii naturiste  Studii de caz  Forum de discutii 
Informatii utile

Sfaturi terapeut
Harta site
Contact
 
Cauta in site
Prima pagina > Despre noi > Petre Anca - Terapeutul fundatiei

Petre Anca, nascut la 20 noiembrie 1948, de profesie colonel (r) inginer, licentiat in tehnologia constructiilor de masini si stiinte militare, actualmente pensionar, este terapeutul Fundatiei umanitare "Sanatate prin Gandire si Alimentatie - in memoriam ing. Valeriu Popa" din orasul Valenii de Munte, judetul Prahova.
Luptator pentru sanatate si o viata frumoasa, operat de cancer pulmonar in anul 1989, atunci cand medicina alopata a prognosticat o supravietuire de 4 luni.

Operat de carcinom bronhopulmonar in 1989, ar mai fi avut de trait (in opinia medicilor) doar 4-5 luni. Fata in fata cu moartea, domnul Petre Anca nu a disperat. A continuat sa lupte, ajutat fiind si de o intamplare providentiala: intalnirea cu Valeriu Popa de la care a invatat sa domesticeasca aceasta cumplita boala. A invatat, mai ales, sa nu-si piarda speranta si astazi impartaseste si altora metoda de vindecare deprinsa de la maestrul sau. in dar a luat, in dar vrea sa ofere.

Biodiagnostician, colonelul a devenit un adevarat discipol al lui Valeriu Popa, reusind sa desluseasca taina luptei cu bolile. El a descoperit calea spre sanatate, spre viata si pentru aceasta stau marturie sutele de vindecari pe care le-a savarsit.

Carti editate de Petre Anca:

1. Cancerul - Boala incurabila? - Eu si Valeriu Popa - epuizata
2. Nu exista boala incurabila - Zbor in libertate - editia I - epuizata
3. Nu exista boala incurabila - Zbor in libertate - editia II - epuizata
4. Nu exista boala incurabila - Zbor in libertate - editia III- disponibila incepAnd cu data de 15 decembrie 2005
5. Povesti cu final meritat - invingatorii  - disponibila   

"In aceasta LUME rezista cine vrea si cine trebuie."

"SI APOI, VIATA  ESTE  SCURTA  SI  FRUMOASA. EA MERITA  SI  TREBUIE  TRAITA!  DAR  NU  ORICUM".

 Petre ANCA


Tel./fax: 0244/28.32.79
Mobil: 0722/72.40.12
“Nu exista probleme, exista provocari!” © 2005 Fundatia Umanitara “Sanatate prin Gandire si Alimentatie”
bone, menajera, curatenie, firme curatenie, anunturi babysitting | agentii, menajere, ingrijire bolnavi | anunturi bone, menaj, ingrijire batrani | bone Bucuresti | magazine copii | articole copii | bone | azile pentru batrani | azile batrani particulare |